2.png
bilgeeurope

GDPR (RODO)

About

The importance of  customer service.

BILGE EUROPE

Our company was founded in 2019 in Poland. Bilge Europe in Poland sells telecommunication services. Despite the short existence of our company in Poland, we are subcontractors of the key telecommunication companies. We very value the trust of our clients.
 
“We are not a team because we work together. We are a team because we respect, trust and care for each other…”

GDPR (RODO)

law in Poland Desire

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych – RODO) z dnia 27 kwietnia 2016 (Dz. Urz. UE L Nr 119, str. 1) informuję, że:

  • Administratorem Państwa danych osobowych jest:
    Bilge Europe Sp. z o o ,
    ul. Zygmunta Augusta 11A/201C
  • W sprawach z zakresu ochrony danych osobowych mogą Państwo kontaktować się
    pod adresem e-mail: office@bilgeeurope.pl
    81-359, Gdynia
  • Administrator przetwarza Pani/Pana dane osobowe na podstawie obowiązujących przepisów prawa.
  • Pani/Pana dane osobowe przetwarzane są w celu realizacji obowiązków prawnych ciążących na Administratorze.
  • Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest obowiązkowe, w sytuacji, gdy przesłankę przetwarzania danych osobowych stanowi przepis prawa lub zawarta między stronami umowa.
  • W związku z przetwarzaniem Państwa danych osobowych w celu, o których mowa w pkt 4 odbiorcami Pani/Pana danych mogą być organy władzy publicznej oraz podmioty wykonujące zadania publiczne lub działające na zlecenie organów władzy publicznej,
    w zakresie i w celach, które wynikają z przepisów powszechnie obowiązującego prawa oraz zawartych umów.
  • Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do realizacji celu określonego w pkt 4, a po tym czasie przez okres wymagany przez przepisy powszechnie obowiązującego prawa.
  • W związku z przetwarzaniem Pani/Pana danych osobowych przysługują Pani/Panu następujące prawa:
    a) prawo dostępu do treści swoich danych oraz możliwości ich poprawiania, sprostowania, ograniczenia przetwarzania oraz do przenoszenia swoich danych, a także – w przypadkach przewidzianych prawem – prawo do usunięcia danych i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Państwa danych oraz prawo do przenoszenia swoich danych;
    b) prawo do wniesienia skargi, w przypadku, gdy przetwarzanie danych odbywa się
    z naruszeniem przepisów powyższego rozporządzenia, do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.
  • W sytuacji, gdy przetwarzanie danych osobowych odbywa się na podstawie zgody osoby, której dane dotyczą, podanie przez Panią/Pana danych osobowych Administratorowi ma charakter dobrowolny.
  • W przypadku, gdy przetwarzanie danych osobowych odbywa się na podstawie zgody osoby na przetwarzanie danych osobowych (art. 6 ust. 1 lit a RODO), przysługuje Pani/Panu prawo do cofnięcia tej zgody w dowolnym momencie, cofnięcie to nie ma wpływu na zgodność przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem,
    z obowiązującym prawem.
  • Podanie przez Panią/Pana danych osobowych jest obowiązkowe, w sytuacji, gdy przesłankę przetwarzania danych osobowych stanowi przepis prawa lub zawarta między stronami umowa.

https://siapdesa.boyolali.go.id/menang/

https://e-office.balangankab.go.id/xgacor/

https://simbada.kalbarprov.go.id/slgc/

https://sirapi.kalteng.go.id/uploads/

https://sintak.unika.ac.id/css/

https://jki.ugj.ac.id/slgc/

https://pdk.unand.ac.id/phocadownloadpap/slgc/

https://sitaktik.fisip.unsulbar.ac.id/slgc/

https://wisnu.unis.ac.id/gambar/

https://inspire.unsrat.ac.id/lppm/uploads/

https://dprd.ketapangkab.go.id/slgc/

https://siduta.dukcapil.baritoselatankab.go.id/xgc/

https://siandini.sumbawakab.go.id/thailand/

https://humaniora.uin-malang.ac.id/mahjong-ways/

https://bima.dinus.ac.id/dokumen/

http://ebphtb.kaimanakab.go.id/xgacor/

https://jenepontokab.go.id/images/thailand/

https://simrs.unmas.ac.id/public/xgacor/

https://smart.bandungbaratkab.go.id/storage/

https://akuntansi.feb.uho.ac.id/slgc/

https://oksigen.infocovid19.jatimprov.go.id/uploads/

https://lms.unmas.ac.id/sgacor/

https://simpeg.umsb.ac.id/pages/asset/foto/index.html

https://sipp.ugj.ac.id/thai/

https://ppid.bakesbanglinmas.sukoharjokab.go.id/vendor/s777/

https://wisnu.unis.ac.id/gambar/thailand-gacor/

https://staindirundeng.ac.id/thailand-gacor/

https://iahn-gdepudja.ac.id/dana-toto/

https://jenepontokab.go.id/dokumen/

https://easn.sumutprov.go.id/thai/

http://36.92.46.82:84/public/img/slot-gacor/

https://emasn.kaltaraprov.go.id/thai/

https://kejari-jombang.kejaksaan.go.id/sgacor/

https://akuntansi.feb.uho.ac.id/wp-content/upgrade/

https://batuter.sumbawakab.go.id/public/maxwin/

https://siap-adpim.kalbarprov.go.id/wp-includes/assets/

https://petaling.belitung.go.id/pages/sgacor/

https://dicis.staindirundeng.ac.id/sgacor/

https://wisuda.plb.ac.id/sgacor/

https://pakesiska.perhubungan.jatengprov.go.id/demo/

https://sipedet.tanatidungkab.go.id/s777/

https://simlppm.um-palembang.ac.id/global/scatter-hitam/

https://e-presensi.muaraenimkab.go.id/uploads/demo-gacor/

https://petaling.belitung.go.id/pages/sgacor/

https://dicis.staindirundeng.ac.id/sgacor/

https://wisuda.plb.ac.id/sgacor/

https://siapdesa.boyolali.go.id/menang/

https://bagum3c.malangkab.go.id/terpercaya/

https://dinkes.lomboktimurkab.go.id/sgacor/

https://petaling.belitung.go.id/gacor/

https://jenepontokab.go.id/images/

https://smart.bandungbaratkab.go.id/uploads/pg/

https://admin-akur.bandungbaratkab.go.id/gacor/

https://sidoidisdukcapil.palangkaraya.go.id/sgacor/

https://ulcc.unitomo.ac.id/assets/uploads/toto/

http://103.169.238.243:8071/image/

https://pmb.unnur.ac.id/s777/

https://pmb-d2.poltekesos.ac.id/sgacor/

https://alumni.umi.ac.id/public/sgacor/

https://pakesiska.perhubungan.jatengprov.go.id/-/

http://sipemdes.temanggungkab.go.id/images/

https://pakesiska.perhubungan.jatengprov.go.id/sigacor/

https://smart.bandungbaratkab.go.id/storage/

https://jdih.karanganyarkab.go.id/images/page/

https://lsp.polinema.ac.id/lsg/

https://jdih.karanganyarkab.go.id/images/

https://alumni.umi.ac.id/-/

https://inspire.unsrat.ac.id/manajerial/uploads/gacor/

https://siandini.sumbawakab.go.id/-/

https://dakwah.uinjambi.ac.id/xthailand/

https://diskominfo.jemberkab.go.id/assets/pthai/

https://patrakomala.disbudpar.bandung.go.id/vendors/

https://data.mojokertokab.go.id/-/sltoto/

https://diskominfo.jemberkab.go.id/assets/

https://mpp.cimahikota.go.id/storage/

https://puskesmasjelimpo.landakkab.go.id/thailand/

https://fkcbt.unbrah.ac.id/resmi/

https://mpp.cimahikota.go.id/vendor/

https://data.mojokertokab.go.id/onedata/

https://pusdatinsda.unila.ac.id/myassets/image/

https://unhassehat-mcu.unhas.ac.id/public/thai/